Shopping

 
Linne, bikbok.


Shorts och väska, bikbok.
Skärp, vero moda.


Byxdress, bikbok.
Skor, scorett.


Byxor, monki.
Linne, bikbok.


Klänning, h&m.
Klänning, nelly.


Bikini, h&m.

Endel är lite skrynkliga.. Bilderna ger ingen rättvisa!


Gringo

Vi har skaffat en valp, en liten gringo ;)

Gräv 2011

 
 
 
 

 
 


Tack för en underbar, men tröttsam helg ♥


Tjugonionde mars

Hej! Är ledig idag, så ska ta tag i allt plugg jag missat under helgen. Bilder från Växjö kommer upp senare! Nu ska jag och mamma ta en promenad med gringo :) Later!

SpetsBästa vän

Idag tog min bästis körkort! Är så glad för hennes skull :) Så imorgon blir det nog en sväng till Rajjala!


Life


Allstar

Ikväll blir det middag på Allstar, dock nyktert! Såhär ser jag ut ikväll!

Tolfte mars

Nu är det endast 66 dagar kvar till värmen ;) Och inte länge kvar till studenten!

Idag är det strålande sol och +7, vårkänslorna börjar komma fram nu! Ska strax iväg och övningsköra om pappa kan slita sig från hockeyn.. Såhär låter det: Men kom igen Ekholm, skjut då!! Men SKJUT DÅÅ!! NEEEJ!!! MEN VAD I HELEVETE!! Ja ni fattar? Haha.

Sen ska jag ta bussen hem till Luleå, jobbar stängning idag! Ha en fin dag, puss.


Rösta!!

http://mysmatchen.se/bidrag/orm-chips, rösta på mina chips! ;)


Earcuff

Denna ska hem till mig inom kort, så jäkla snygg!!


Klickat hem

Hello!

Har åkt hem till kalix idag, så skönt att komma hit och bara vara som jag sagt flera gånger förut. Har varit med pappa, jeanette och några bekanta på Vikingen och ätit :) Tänkte hänga på kalix tjejerna ut, men ångrade mig och ska istället plugga teori och se serier med gotta. Lika skönt! Jobbar ändå hela helgen, cash is king!

Klickade hem två klänningar från Nelly igår, och nu när jag skulle sätta upp bilderna så är den ena borta? Skumt eftersom alla storlekar var kvar igår. Annars då? Har hämtat ut mina två nya glasögon idag, är mycket nöjd!

Nu ska jag plugga, later!


Tionde mars

Jag är inge bra på det här med bloggandet, skyller på att jag har för stressigt liv. Men i slutet på mars blir det en liten resa iallafall, som bär av till Växjö :) Skönt att komma bort lite från skola, jobb osv!

Ikväll kommer Madelene hit, och förutom det ska jag plugga teori!! Vi hörs mer senare :) Puss.

Ska äta ballerina kladdkaka med vanilj också!

Fjärde mars

Hallå! Ikväll ska vi fira Elin, så nu måste jag börja fixa mig. Har shoppat lite idag, så får se vad jag stoppar på mig. Kanske hinner med en bild innan jag åker :) Annars får ni bilder imorgon! Puss.

I love you


Första mars

Redan mars och drygt 70dagar kvar till värmen, loveli ;) Det lät länge, känns nästan bättre att säga två och en halv månad? Haha. Nu har äntligen vårvädret visat sig, men det dröjer väl inte länge så är det -30 igen.. Blir deprimerad av denna kyla.

Har inte hunnit sätta upp bilder på det jag inhandlat, men det kommer väl sisådär 2014. Mitt paket från H&M måste också hämtas ut! Nu avrundar jag här, så hörs vi mer imorgon. Puss.


RSS 2.0