PARTY

Ikväll blir det då party, är dock inte så taggad just nu.. Av vissa orsaker. Men hoppas på en bra kväll iallafall utan något gorm =) Elin kommer hit runt fyra och då ska vi börja fixa oss. Sen ska jag, erika, linn och elin börja förfesta i luleå innan det bär av mot boden. Där möter vi upp emilia och hanna =)

Hoppas på en bra kväll!
PUSS


Bjuder på en skön låt, enjoy!


MYSKVÄLL

Ikväll har jag bara umgåtts med Erika, har sett film och myst på, blev Wallander dödsängeln. Var endel behövligt!
Annars har det varit en skitdag. Så ska sova bort mina aggressioner nu :)

Imorgon blir det partyyy!
Hörs mer imorgon ♥


SHOPPING

Idag var jag och fixade mina naglar igen på extreme beauty, blev riktigt fint! Efter det for vi iväg och käkade på mat&prat, sen kollade vi runt i affärerna. Fast imorgon blir det mer shopping! =)

Detta fick jag med mig hem;


Båda är ifrån gina tricot.


Lösögonfransar och solpuder ifrån h&m.


MEMORIES NEVER DIE

Så många fina minnen ;-*LIFE


TJUGOFJÄRDE FEBRUARI

Hej allihopa :)

Har nyss kommit hem ifrån skolan, skön dag med endast två lektioner! Hade engelska prov också. Får hoppas på att det gick bra! Och imorgon är det sista skoldagen, sen loov :)

Nu ska jag passa på att plugga litegrann, har en uppgift tills imorgon och fattar noll. :/
Puss på er ♥


INGEN RUBRIK

Jag lovade ju bild till er om jag skulle shoppa någonting. Fick en tunika med mig hem, men ska nog lämna tillbaka den så är därför! =) Imorgon blir det nog en tripp på stan, ifall jag hinner! Måste köpa någonting nytt till helgen. =)

Längtar som ett tok till helgen! Då vet ni ;)
Aja, nu ska jag plugga lite till sen blir det film innan jag ska dejta kudden.
PUSS&KRAM

TVÅ BILDER TILL


THOSE WERE THE DAYS Bilderna är ifrån 2006, 2007, 2008, och 2009.


TJUGOTREDJE FEBRUARI

Idag har vi varit lediga, eller ja lediga och lediga. Det var friluftsdag, men eftersom det var -22 så var man ledig ;) Enligt oss iallafall, höhö. Nu ligger jag och försöker plugga.

Snart kommer det upp en massa bilder! Från i somras =) ååh, när jag kollar gamla bilder från 2007, 2008 osv, gud vad nostalgisk jag blir. They were the days!

Ska plugga lite, sen kommer dom upp!
PUSS ♥

GRATTIS ÄLSKLING!

Idag fyller en av mina närmsta vänner Elin 18 år! Så grattis gumman, nu har du blivit vuxen ;)


Love you <3


HAR KOMMIT PÅ NU

Att jag måste söka jobb!


Bilden står för att jag är frustrerad över att jag inte har något extrajobb, hehe.


TRE BILDER TILL


TJUGOANDRA FEBRUARI

Hej allihopa =)

Sitter på skolan, fast jag har slutat. Ska stanna över och plugga lite. Sen ska jag på stan en sväng och kika om jag hittar något nytt! Kommer bild isf =)
Köpte för någon dag sen från frisören något som skulle reparera slitna toppar, 170kr kostade den för en liten flaska, så hoppas den är bra! När jag använt den ett tag så får jag ge betyg ;)
Hörs senare, puss.

TVÅ BILDER

Här är två bilder ifrån fotningen med Ellen i fredags. Kände mig dock obekväm i fredags, inget var bra enligt mig. Hår, smink, kläder, you name it.. Men bättre lycka nästa gång ;)

TJUGOFÖRSTA FEBRUARI

Hej allihopa =)
Gårdagen var bra, konserten var suverän! Så det var riktigt roligt att kolla. Dom var så duktiga och sjunga, och bra låtar hade dom också. Sen var det en ståuppkomiker också, så fick skratta en hel del ;-)
Sen for jag nicke, viktor och emma hem till rutvik och började dricka litegrann. Var i säng runt halvfyra ungefär. Så tack alla för en trevlig kväll! =)
Nu ska jag snart börja röra mig hemåt, har prov imorgon och på onsdag. Så måste verkligen plugga! Motivation? Nej, den finns inte.

Hörs mer senare, pusselipuss ♥

KONSERT

Nu är jag helt klart, orkade inte fixa mig för mycket. Blev den lilla röda, svarta leggings, svart bälte och smycken. Till det har jag utsläppt hår!

Får strax hämtning och då bär det av till kulturenshus. :)
Hörs mer senare, puss!YOU NEED TO KNOW


TJUGONDE FEBRUARI

Tjabba :)

Ligger hemma med min älskling nu, men han ska snart fara. Så ska hoppa i duschen och sen plugga (på en lördag). Sen göra mig klar för kvällen :) Ska och se svärmors konsär ikväll, och efter det hänga med ett gäng brudar! Ser ut att bli en bra kväll :)

Nu ska jag sätta igång, ska ta bilder ikväll, så dom kommer upp imorgon!
KISSES&HUGS ♥NITTONDE FEBRUARI

Hej alla :)

Ikväll ska jag umgås med mina tjejer, myspys! Men blir ytterligare en vit helg, har blivit skötsam ;p Nämen jag taggar upp för nästa helg, för då blir det farmen!

Nu väntar jag på mat, fast jag och nicke har redan hunnit trycka en pizza så lär inte få i mig så mycket.
Sen är jag hyffsat glad över att ha fått MVG+ idag, ibland måste man få skryta lite ;)

Men nu ska jag gå och snacka lite skit med mamsen och dom :)
PUSS ♥

GODMORGON

Helt otroligt att jag är klar vid den här tiden! Vanligtvis stressar jag omkring som ett tok eller ligger och sover, och är som en zombie på mornarna. Så det var skönt att inte behöva stressa för engångsskull :) 

Har tre lektioner idag, sen fotning med ellen, sen efter det blir det nog stan med baby. Ska kolla om jag hittar någonting nytt :) 

Vi hörs senare! ♥ 


10 STEG TILL BÄTTRE SJÄLVKÄNSLA

1 Skilj alltid på begreppen självkänsla och självförtroende.

Självkänsla är samma sak som att vara, en medvetenhet om det egna värdet och ett mått på själens kondition.Självförtroende är samma sak som att göra, tron på sin egen förmåga att prestera. Ofta blandar vi ihop vårt värde med våra prestationer, när vi gör ett misstag så har vi inte gjort ett misstag, i stället har vi BLIVIT ett misstag. Viktigt att komma ihåg att ibland GÖR vi fel men vi ÄR aldrig fel.

2 Öva på att bekräfta dig själv.

Varje kväll kan du skriva ner tre saker som varit bra med dig under dagen. Om du är en högpresterande person kan det lika gärna vara att du för en gång skull tog det lugnt och gjorde ingenting. Utgå från dig själv och ta med egenskaper som modig, generös, snäll, omtänksam. Många tror att de behöver vara modiga hela dagen för att kunna säga något bra om sig själva, men det räcker med en liten stund. Tänk så här: om du ställt till det i två minuter kan det kännas som en katastrof-dag, varför då inte göra två minuters bra saker till en kanondag?

3 Jämför dig inte med andra

Jämför dig i stället med dig själv - bli gärna inspirerad av andra! Men känn dig aldrig sämre än någon annan för att de råkar kunna någonting lite bättre. Med god självkänsla slipper du känna dig sämre eller bättre som person än någon annan.

4 Välj för din skull - inte för andras

Välj att göra det du själv vill hellre än att prestera för att andra ska bli imponerade. Med god självkänsla följer vi våra egna drömmar och önskningar.

Självklart påverkas vi av vad andra tycker och tänker men försök att strunta i det och att styra ditt liv efter andras önskningar! Många vågar till exempel inte tacka nej till en chefsposition trots att de kanske inte vill ha den. Det krävs självkänsla att tacka nej till något som ger högre status och mer i lön. Har du ett yrke som du tycker om och vill ha eller är det så att du egentligen vill göra någonting annat men stannar kvar för att andra tycker att det är ett statusyrke?

5 Leva som du lär

Hur präktigt det än kan låta så behöver vi göra vad vi kan för att leva som vi lär om vi vill ha en god självkänsla. Ta reda på dina egna normer och värderingar - vad är rätt och riktigt för dig? Gör sedan vad du kan för att leva efter dessa. Om du tycker att skitsnack inte är okej men ändå snackar skit så kommer det påverka din självkänsla negativt. Alla saker vi gör mot våra egna normer äter självkänsla. Visst går alla går emot sina normer lite då och då, men det är viktigt att ta ansvar och därför behöver vi känna till vilka normer och värderingar vi själva har.


Tänk såhär:


6 Var bussig mot dig själv!

Vi behöver behandla oss själva som om vi var någon vi faktiskt tycker om. Många behandlar sig själva illa. Om du är ledsen för att du misslyckats med något, till exempel på jobbet, så kanske du skriker i ditt eget huvud, kallar dig själv för pucko, medan du aldrig skulle säga det till nån annan som gjorde samma misstag. I stället skulle du, helt riktigt, säga till dem att det säkert låter värre än det är och att hon/han snart kommer kunna skratta åt det. Gör samma sak för dig själv! Behandla dig själv som någon du tycker om och njut av de 97procent som var fantastiska och oroa dig inte över de 3 procent som gick sådär.

7 Du duger!

Det är omodernt att känna sig otillräcklig, lägg av med det! Tänk i stället "jag är en härlig en som gör så gott jag kan och det räcker verkligen!" Det säkraste sättet att slippa riskera och bränna ut sig är just att mata oss själva, med tankar som "att det vi gör och är duger". Självklart ska vi sätta mål för oss själva men vi ska inte bestämma vårt värde beroende på hur snabbt vi lyckas uppnå de. Personer som riskerar att gå in i väggen matar sig själv med tankar som att de är otillräckliga och styrs ofta av självcentrerade rädslor. Vad vi tänker är viktigt, våra tankar blir våra känslor, våra tankar blir våra handlingar.

Och våra handlingar är ju den delen av vårt eget liv som vi själv påverkar. Vi behöver med andra ord ta ansvar för våra egna tankar för att få en god självkänsla.

8 Gör dig fri från skam och skuld

Vill du ha en riktigt god självkänsla behöver du gör dig fri från känslor som skam och skuld. Stryk sådant som krig på jorden - det är inte ditt fel. Om du har gjort något, skadat någon - försök ställa det till rätta.

Det handlar om att förlåta sig själv, alla har gjort något de önskar aldrig hade hänt.

I stället för att tro att om du inte tänker på det så gills det inte, behöver vi få det ur oss, annars sitter det där och tar utrymme som en klibbig punkt och naggar av självkänslan. Prata ut med en vän, en coach, vägledare, psykolog, eller präst så du får ur dig det.

När du väl gjorde misstaget förstod du inte konsekvenserna, eller hade kanske inte kraft att stå emot. Tänk inte "om jag bara inte hade gjort det". Försona dig i stället med beslutet du tog och förlåt dig själv för att du valde som du gjorde, så kan du ta ansvar för nuet och framåt och göra ett avslut. Du behöver inte berätta det för en massa personer, det går lika bra att skriva ner det på ett papper och elda upp det!

9 Lev i nuet

Öva på att vara här och nu i stället för att leva i och älta det förgångna eller oroa dig för i morgon. Det enda vi kan påverka är nuet. Vi kan öva på och lära oss att njuta av livet här och nu. En del längtar bara efter fredag eller efter semestern - skit i det, gör vad du kan för att vara i nuet i stället.

10 Stanna upp

I dag är valmöjligheterna många och det är frihet, men det kräver också en balans i vårt inre att klara av att göra alla dessa val. I den tid vi lever nu krävs det mer självkänsla hos individen för att hantera livet på livets villkor. Vi har andra möjligheter, krav och förväntningar. För att hantera det och inte bara nå dit vi vill utan också må bra på vägen dit, behöver vi stanna upp regelbundet. Bli medveten om vad du tänker och tycker. Om livet är en plåga i fem år på vägen till ett mål kommer vi förmodligen inte att kunna njuta av det när vi väl når fram.


HOW I MET YOUR MOTHER

Ligger och kollar på det nu, älskar serien! Fult att jag ligger och skrattar för mig själv och sen skrattar jag ännu mer för att jag tänker tanken att jag ligger och skrattar för mig själv. Haha, hängde ni med? ;)

Men nu ska jag gå och äta moccarutor! Onyttigt jag vet, but i love it!
Imorgon har jag fått erbjudande om att jobba, men vet inte om jag ska skippa skolan för det? Fast lite extra pengar hade ju aldrig suttit fel :)

Klockan 13.00 ska jag fota med Ellen iallafall, denna gång blir det porträtt bilder! Får se hur det går, förhoppningsvis bra :)


HEMMAGJORD MILKSHAKE

Gjorde nyss en hemmagjord milkshake, svin gott blev det! :)

Jag använde mig av vanlijglass, blåbär, banan och mjölk! Superenkelt, och supergott ;)
Snart ska jag ta en promenad med mamsen, hörs mer senare!
PUSS ♥ARTONDE FEBRUARI

Godmorgon sunshines!

Hade ingen skola idag, underbart! Fast har jäkligt mycket att göra dock. Läxor förstås..
Sen är det fint väder så det kanske blir en promenad, och trotsa kylan ;p

Men nu ska jag fortsätta äta min panpizza!
Hörs senare guys, puss ♥


POWERNAP

Har nyss vaknat, det blev en powernap idag! Skönt och behövligt :) Nu ska jag antingen göra milkshake (glass, banan, chokladsås) kanske något mer? Eller fika bara? Beslutsångest, haha.

Men milkshake lät jäkligt gott ;) Så nu ska jag försöka slita mig från den här dumma burken!
PUSS ♥


Ego-bild.


H&M


Tycker dom är jäkligt snygga! Finns även i svart. Men såklart så finns det inte i storlek :/
Kostar 149:-


HOME SWEET HOME

Nu är jag hemma, skönt! När jag slutat for jag iväg och tränade, men kände att jag inte blivit helt frisk då heller. Hoppas det går över snarast :)

Har haft ännu en dålig dag, när ska mina bra dagar komma? Känns som att det varit för många dåliga på sista tiden. "Det blir vad man gör det till", jo det är iofs sant, men ibland kan man inte det. Ibland kommer dåliga saker upp som man inte kan göra någonting åt. Och så var det med det.

Min dag kommer se ut såhär: plugg, plugg, plugg, plugg.. och lite mer plugg. Ska försöka ta orken att plugga rejält! Även fast jag är så trött så jag håller på att somna..

Men först blir det en promenad till stan med mamma och göra ett ärende :)
Hörs mer senare! PUSS ♥

SKOLAN

Nu är jag på skolan, min sista lektion. Efter det blir det träning, åh så jag har längtat! =)

Hörs mer när jag är hemma, puss!

MYSPYS

Nu blir det sista inlägget för ikväll, eller natt kanske man ska säga? Har kommit ut ur bastun, och nu ska vi lägga oss och se film, och vi har självklart laddat upp med godis, ostbågar, chips + dipp och cola ;)

Hörs mer imorgon, puss på er ♥


Vi två i göteborg i somras <3

ALDRIG SLÄPPA TAGET

det handlar om att ha hittat någon som framför alla tolv miljarder
människors händer, ändå väljer att aldrig släppa taget om just dina.


FET-TISDAG

Nu har jag nyss tryckt i mig korvstroganoff och ris, mumma! Sen måste jag trycka 1 semla också, eller två ;) Det är ju trots allt fet-tisdag!

Sen ska jag till rutvik och sova, myspys! Längtar till nästa helg, då ska jag röja med mina älskade tjejer ;)

Men nu väntas plugg, så vi hörs senare!
PUSS ♥
OS

Haha, jag är såhääääääär lite insatt i OS. Som igår när nicke ringde och sa att Kalla eller vad hon nu heter tagit guld. Mitt svar var och? Haha, kul för henne och grattis! Men det är såå boooring.

Nu tycker säkert alla jag är dum i huvudet, för alla verkar ju kolla på det där skräpet ;) Kanske borde ge det en chans? Eller? Haha.


SOMETIMES


GODMORGON

Blev inge skola för mig idag, är krasslig hela tiden. Nu måste jag gå även fast jag är sjuk. Ska snart gå ut på en promenad med mamma iallafall, behöver friskluft. =) Sen måste jag göra ett ärende också!

Hörs mer senare ♥


IT'S SAD


SORGLIGT


Så himla fin och sorglig, livet är så himla orättvist.
Mina tankar finns hos alla i haiti ♥


THOSE WERE THE DAYS

Minnen föralltid :)
Love you guys!


VÄRLDENS BÄSTA

Jag har verkligen världens bästa pojkvän,
som alltid ställer upp för mig och finns där. Du är guld värd <3


EN TRÖTT OLIVIA

Idag har jag varit jättetrött, men såna dagar har man också. Har iallafall haft en bra dag på skolan, hade prov och det kändes som att det gick väldigt bra! Nu sitter jag och äter palt. =) Efter det blir det att plugga.

Vi hörs senare ♥


HAHA

När vi var på väg att skjutsa hem joel och regina uppstod denna konversation i bilen:

Regina: En tjej som är i samma stall som mig, hennes pojkvän ringde idag och frågade vart hon var, hon var svin sur mot honom och sa att han frågat det hundra ggr redan. Sen när hon skulle ut och röka så ligger det en stor bukett rosor på hennes bil.

Jag: Åååh, fan vad söt!

Regina: Hade det varit till mig hade jag fan kört över dom..

Alla: HAHAHAHA

Nu är det nog bara vi som förstår, men hon är nog den mest oromantiska jag träffat ;) Men söt är hon! Och om ni känner henne skulle ni skrattat lika mycket som jag!


INTE SOM PLANERAT

Nu är vi hemma hos mig, håller på att tanka hem några filmer. Det lutar mot att se "Patrik 1.5", övertalade min älskling ;) Planerna blev dock inte som dom skulle idag, varje restaurang var i stort sett fullbokade, och när vi kom till pasta backen var det söndags stängt. Så det blev max, haha! Kul alla hjärtansdag middag.

Men nu ska vi mysa ner oss och kolla film iallafall. =)
Puss!


Bild ifrån google.


I'M STARVING

Håller på att hungra ihjäl, men nu ska vi snart bege oss mot pasta backen! =)

Hörs senare, puss!Bjuder på en ego bild.


ALLA HJÄRTANS DAG

Glad alla ♥-ans dag allihopa :)

Ska fira min med baby. Sen skulle nog joel och regina med ut och äta, tror det blir waldorf som det låter :) Sen ska vi bara mysa hela kvällen, så det blir nog bra :)

Hoppas ni alla får en fin dag ♥


MY GIRLS

Nu har mina tjejer farit hem, haft en trevlig kväll med mina favoriter :) Har tryckt massa godis, sett "Sex and the city" filmen och snackat skit ;-) Sex and the city filmen är ett måste på en tjejkväll!

Nu väntar jag på nicke, ska plugga lite innan han kommer. Jag vet, det är inte okej på en lördagsnatt, men måste man så måste man..

Vi hörs mer imorgon, puss på er ♥Bjuder på en bild på mig och erika :)


MYCKET SNYGGARE

Kissie har ju färgat brunt hår nu, mycket snyggare enligt mig! Eller vad säger ni? :)


13/2 - 2010

Hej alla =)

Sitter hos min bästa just nu, vi har varit och tagit en långpromenad runt sjön. Otroligt skönt var det! Mamma är i fjällen, så ska göra mat med Erika :) Sen ikväll ska vi ha tjejmys hemma hos mig.

Vi hörs senare ♥


Love you ;-*


NU SÄGER JAG GODNATT

Nu ska jag lägga mig och sova, har blivit mycket friskare nu också för er som är intresserade, tippar på ingen :) Ikväll har jag, nicke, joel och regina sett film. Vi såg "The Proposal", den är att rekomenderas för er som inte sett den! Sen har vi bara myst på och nu är det dags för sängen. Ny dag imorgon, och då ska jag nog umgås med mina favorit tjejer, love you guys ;-*

Hörs mer imorgon people!
KYSSHAHA


Och sådär gör sköldpaddor.. Haha!


ÖGONBRYNSKNIV

För er som inte använder det, testa! Mycket enklare, och smärtfritt ;)


GODMORGON

Ligger hemma under filten, har knaprat alvedon och försökt bli frisk. Är äntligen på bättringsvägen. =) Men har pms också, så är inte direkt i form, haha. Ikväll blir det väldigt lugnt, och imorgon ska jag nog vara med tjejerna, myspys!

Måste plugga idag också, plugga på en helg är inte okej.
Men vi hörs senare, puss allihopa ♥

GODNATT

Nu säger jag godnatt, eller sista inlägget för ikväll. =) Sitter och ser en film nu, men snart blir det sussa :) Tror det blir att vara hemma imorgon också, jäkla förkyldning!

Hörs mer imorgon ♥
PUSSKRAM


TILL SALU

Nu är vårat älskade hus till salu. Ska bli sjukt tråkigt, har bott där sen jag föddes, tills jag flyttade till luleå då.
Men men, vi får se vad som händer. =)


HATAR

Jag hatar att ha pms
Jag hatar att jag är sjuk
Jag hatar att jag inte kan träna
Jag hatar att jag måste plugga

Måste till och med plugga över helgen.. Ska iallafall fara iväg och handla massa gott snart :) Är sjukt godissugen. Sen ska jag försöka få lite plugg gjort, och sen mysa ner mig framför en film med baby.

PUSS PÅ ER ♥


CLOSER


Kings of leon - Closer


GODMORGON

Godmorgon =)

Ligger hemma sjuk idag då som sagt, konstigt att jag haft så bra immunförsvar förut men nu blir jag jätte ofta sjuk. Men ska passa på att plugga idag, sen bara mysa ner mig framför några filmer. =)

Ska gå ner och äta frukost nu!
Hörs senare ♥


GODNATT

Tjabba :)

Har fått feber nu också, typiskt! Blir nog inge skola för moi imorgon. Ska bara ligga under täcket med massa godis, cola och datorn, kändes lockande ;)

Längtar så sjukt mycket till sommaren, vintrarna i Sverige är då inte att leka med. Huvva ligen så kallt det är. Kommer nog inte vara så mycket i luleå i sommar heller, förutom när jag ska jobba :) underbart!

Men nu ska jag se "How I met your mother", jäkligt bra serie!
"Guys, suit up!", "Girls, slut up!" - Barney Stinson

Godnatt på er, puss ♥
SJUKLINGEN

Så typiskt att man ska bli sjuk när man minst behöver det. Har inte råd att vara hemma från skolan, har hur mycket som helst att göra.. Och hatar att ta igen. Sen vill jag trääna, men nej såklart kan jag inte det. Skitdag.

Känns som att det är så mycket som händer i mitt liv just nu, saker som inte borde få hända.. Men allting löser sig, förr eller senare. Ska försöka tänka positivt trots allt. =)

Ska snart äta, köttfärssås med spagetti, yummie! Sen plugga lite, och vila upp mig så jag blir frisk.
Är så sjukt sugen på att träna, inpuls i mitt ♥
PUSS


NY BLOGGDESIGN

Hej alla =)
Som ni ser så har jag ny bloggdesign nu, har gjort den alldelens själv också :-) Snälla Isabel har lärt mig, så nu kan jag också ;) Blev rätt nöjd med den! Fast den är inte helt klar, men det kommer inom kort.
Nu väntar jag på baby, har lyckats dra på mig en förkyldning så är inte i bästa form. Bara jag inte får feber :/
Hörs senare ♥


<3

GODNATT

Nu blir det sista inlägget för ikväll, har sovmorgon till 12.00 imorgon, känns bra ;-) så nu ska jag lägga mig med nickis och se film, blir nog "I love you man", sen ska vi sussa!

Ser att statistiken ökat nu, hoppas ni stannar och läser om mitt ointressanta liv ;)
Hörs mer imorgon, puss på er ♥


VISSTE NI?

att jag vill - vara ekonomiskt oberoende
att jag har - världens bästa pojkvän
att min senaste kyss - var idag
att jag lyssnar mycket på - kings of leon - closer
att jag funderar på - att gå en makeup kurs
att jag pratar - alldelens för mycket
att jag inte gillar - skolan
att min första riktiga kyss - var för väldigt länge sedan
att jag avskyr när folk snackar - skit, saker som dom varken vet något om eller har någonting att göra med
att kärlek är - det bästa som finns!
att jag gillar - godis
att jag alltid kommer att - älska mina nära och kära
att jag är förälskad i - niklas :)
att sist jag grät var - förra veckan
att min mobiltelefon är - störd
att när jag vaknar på morgonen - snoozar jag alltid hundra ggr
att innan jag går och lägger mig - borstar jag tänderna
att idag har jag - hunnit med mycket, skola, träna, lagat mat, pluggat!
att jag just nu tänker på - sommaren, och att boka en utlandsresa
att i kväll ska jag - plugga
att i morgon kommer jag - gå till skolan 
att jag hoppas - på att vinna 1miljard!
att jag verkligen vill - flytta härifrån

BLIR TOKIG

Hittar inte min webcam på datorn, har sökt, sökt och sökt.. Den finns ingenstans. Kalla mig trög, men så är det..
Är inte bara jag som sökt heller, haha. Nåja, det löser sig! =)


Haha känner mig lite sådär just nu.


TRÅKIGT

Varför är ni så dåliga på att kommentera? det hade inte skadat med lite respons ;) 

Annars då? Har kommit hem för ett tag sedan, först skolan, sen träning och nu lagar jag och gubben mat. Mamma är borta så då är det bara ställa sig vid spisen :-) ska tvätta sen också, och plugga. Vuxen poäng till mig! :-) 

Märkte nyss att potatisen är överkokad.. Gaaah :@
HÖRS SENARE ♥


LITE TIPS

Kampanj Tigi Bed Head Dumb Blond Shampoo+Conditioner

Shampoo+Conditioner (behöver inte vara blond)
(Kostar ca. 299:-)

Reparerar skador från sol, rök, föroreningar och kemisk behandling.
Ger håret volym.
Ger glänsande, friskt hår med volym.
Behandlar utan att tynga håret.
Ger en mjuk känsla som passar alla hårtyper i alla stadier av reparationsbehov.
Exotisk fruktdoft


Kampanj Tigi S-Factor Smooth Selling 2x 750ml
Smoothing Shampoo, Smoothing Conditioner (Kostar ca. 1000:-)

Utseende: Glansigt
Känsla: Silkesaktigt och mjukt
Hårtyp: Daglig schampo för alla hårtyper
Doft: Asiatiskt päron
Detaljer: Ger styrka, fukt och glans

Utseende: Slätt och skinande hår
Känsla: Silkigt och mjukt
Hårtyper: Dagligt balsam för alla hårtyper
Doft: Asiatiskt päron och papaya
Detaljer: Utreder, återfuktar, slätar ut och ger otrolig glans

Tigi Bed Head Spoil Me
Spoil Me (Kostar ca. 219:-)
Utseende: Slätt och kontrollerat.
Stadga: Medium.
Hårtyper: Alla hårlängder och strukturer.
Doft: Lätt citrus.
Detaljer: Värmeskydd.


Just nu är det på rea, ni hittar allting här! =)


VÄLDIGT BRA, OCH VÄLDIGT SANT

“Om jag går samma väg som alla andra får jag också samma resultat som alla andra…”


Gå din egen väg (Go your own road) Erik Johansson Make your own way.
Gå din egen väg!


SER FRAMEMOT

Ser framemot det här året och nästa, kommer hända massor med grejer ;-)


ALMOST LOVER


Så himla fin låt :)


8/2 - 2010

Hej :)

Ligger och ska försöka plugga nu, men dras till facebook och att läsa bloggar istället.. suck. Men måste göra ett ryck, har endel att göra!

-Svenska inlämning
-Svenska prov
-NK muntligt
-Småföretagande prov
-2 engelska inlämningar


Har säkert en massa mer också.. Men nu ska jag sätta igång :)  
Hörs senare ♥


Såhär känner jag mig just nu.


Ny dag, nya tag!

Tjabba :)

Nu står maten på bordet, så ska gå och käka och efter det plugga. Lät väl kul? Haha.

Igår blev det bara lugnt, orkade knappt ta mig upp ur soffan så blev bara film och mys! Spelade lite NHL också ;-)
Funderar även på att vara nykter till mars nu, får väl se hur det går =)

Nu: mat!
PUSS

6/2 - 2010

Godmorgon! =)

Gårdagen var bra till en början, men sen spårade det totalt.. Haha, så som det kan gå. Vi var iallafall hos jocke ett gäng, spelade spel och drack :) Vi tog taxi hem runt 5tiden, och slockande kring 6.. Sen har min telefon gått i ett imorse, höll på att bli tokig..

Skulle egentligen festa idag också, men det blir inte! Först ska vi käka tacos, sen ska jag nog umgås med tjejerna ikväll. =)

Men nu är joel och regina på väg, så vi hörs senare! ♥
PUSSKRAM

KOMMER BLI BÄTTRE

Jag lovar, det ska bli roligare att läsa min blogg! Måste köpa en ny kamera, och då kommer det bli mycket bilder m.m ;-) så håll ut, hehe.

Sitter och kollar runt på kläder, skor, smink osv.. Är så shoppingkåt just nu så det är sjuuukt ;p Lite till ska få följa med mig hem!

Här är några som finns på listan vill ha:Någon som känner sig lite extra snäll? ;)
Allt kommer iallafall ifrån have2have.

5/2 - 2010

Tjabba :)
Sitter i rutvik nu, har just kommit ifrån stan. Var och åt/fikade på mat&prat med nicke, elin och jocke :) sen gick jag runt med elin på stan och försökte hitta något nytt. Hittade ett par jeansleggings och ett par vanliga leggings! Bilder på dom kommer nog upp senare!
Nu sitter vi och väntar på pizza, och sen ska jag fixa mig lite. Planerna för kvällen är att vi ska till jocke ett gäng och dricka lite och spela sällskapsspel =) sounds great!
Nu ska jag gå och kramas med min älskling!
PUSS

BIG NEED
IN LOVE

Ååh, vad jag vill ha en liten hund nu. En helt egen, och inte dela med familjen :) Pappa och dom har 5-6 hundar? haha. Men har bestämt mig för att skaffa en liten egen, vet dock inte när. Men inom en snar framtid :) håller på att kika runt lite nu.

Kolla den här, så söt så jag smälter :)


Bild tagen ifrån google.se


HEMKÖRNING

Föresten.. för dom som inte redan vet, så har MAX i stan börjat med hemkörning ;)


4/2 - 2010

Hej! =)

Idag har jag haft en sjukt dålig dag, går inte närmare in på det än så. Nu ligger jag i sängen och äter ballerina kladdkaka, någon nytt som hade kommit i butik! och fruktansvärt gott ;) så testa det om ni inte redan gjort det!

Blir tokig över att jag inte kan beställa smink ännu eftersom färgerna på ögonskuggorna jag vill ha är slut. Så måste vänta :/ Men sidan har sjukt mycket grejer till ett bra pris, allt från billigt märke till mineral smink som också är sjukt billigt. Och massa massa annat :) så här hittar ni sidan iallafall, enjoy!

Nu ska jag läsa lite NK, hörs senare!
PUSS


3/2 - 2010

Hej sunshines! =)

Kom nyss från skolan, hade bara två lektioner idag. Det gillas starkt! Så nu väntar vi på att nickes pappa ska hämta oss sen ska vi till rutvik ett tag, och ikväll blir det träning =) längtar! Vi skulle på psi men såklart fanns det inga platser så blir nog bara gym idag. Sen måste jag plugga lite också..

Och har kommit på en sak nu, ska lätt gå en makeup kurs när jag gått ut skolan! Hade varit sjukt kul, och har redan fått inspiration från bloggen jag läser. Så det har jag bestämt nu ;-)

Nu ska jag vara social med nicke ;-*
PUSS2/2 - 2010

Tjabba :)

Nu ligger jag i sängen mätt och belåten, jag och nicke snörde ihop korv och makaroner bara nu när inte mamma är hemma. Så nu ska jag ta tag i lite plugg, sen kommer joel och regina hit =) Och ikväll är det paradise hotel finalen, wiie! spännande ;-) Hoppas på att jacki vinner, fast gillar patrik och kristoffer också. Bara inte erika vinner så är jag nöjd =)

Men nu måste jag sätta igång! Kommer väl uppdatering senare =)
See ya, don't wanna be ya!


RSS 2.0