GOTLAND

Imorgon åker vi till gotland! Eller nu kan jag ju faktiskt säga idag eftersom klockan är efter tolv ;-) sjukt skönt med en veckas semester som kommer bestå av sol, bad, shopping och fest! och självklart massa mys och goda middagar :-)

Kommer uppdatera mer där borta bara jag har tillgång till internet i huset!
PUSS


ARTONDE JULI

Oj, märkte att det var ett tag sen. Men nu är jag här iallafall :-) Har mestadels jobbat, fått två soldagar max på hela sommaren som inte varit någon sommar enligt mig. Men på lördag åker vi till gotland och då minsann ska jag sola! Får hoppas vädret blir bra bara :-) Har varit 35grader där nu, varmast sen 1700-talet, så hoppas vi också får turen med oss.

Igår efter jobbet fick jag något ryck och skulle öppna vinflaskan, och så blev det! Började i rutvik hos simon med grabbarna, och sen övertalade jessica mig att följa med på farmen :-) Hann dock bara vara där i två timmar knappt, men det var en helt okej kväll!

Nu väntar jag på mat, sen ska jag bara se SATC och äta gotta hela kvällen!
PUSS


FROM THIS MOMENT


-


Ingen lust

Har ingen lust eller ork att uppdatera, men det kommer när det kommer :-) Blev boden hela helgen, och hade en riktigt bra helg! Jobbade idag, och det var mera tungt. Sovit 4 timmar, åt en banan till frukost, hade 5 skavsår, spyan i halsen hela tiden, you name it.. Men jag överlevde! :-)

Nä, nu ska jag vänta in elin och frida så ska vi mysa ner oss till en film med gotta!
Vi hörs, puss ♥


RSS 2.0