Everyday I'm shuffelin

 

 
 
 
   
 
 

15 bilder av typ 700!


Tjugonionde maj

Hello! 

10 dagar kvar till balen, 12 till STUDENTEN! Snart börjar studentveckan, och den ser jag mycket framemot!

Sitter just nu och väntar på Elin och Jessica, vi ska ha lite mys hos mig. :) Annars då? Dricker té och knaprar alvedon i hopp om att bli frisk. Hostar snart upp inälvorna. Nu ska jag sluta uttråka er och se lite oth tills dom kommer. Hörs mer senare!


Ta mig tillbaka!


I'm back

Är hemma nu, vet inte om det är bra eller dåligt? Har saknat alla såklart, men absolut inte luleå. Blir nog att boka en resa snart igen, hehehe. Vi har kortfattat haft det UNDERBART! Sovit ungefär 3h per natt, skrattat så vi gråtit, druckot alkohol, solat, badat osv osv :)

Det kommer massa bilder sen när jag fått dom! Bjuder på lite bilder från mobilen tills vidare :)

 

 

 

 

  

 


Today is the day

Idag åker jag och tjejerna till Alanya, lyckorus! Vi kommer ha så sjukt jäkla roligt. Hoppas vädret är bra bara! Nu har jag nationella i matte, sen packa det sista och iväg till flyget som går 19.35!
Vi hörs om en vecka om jag inte gör något tidsinställt inlägg, PUSS.

Bilder

   
 

  

  

 

Lite olika bilder från telefonen!
Nu har min bästa Erika åkt hem till Stockholm igen, känns förjävligt. Men förhoppningsvis ses vi snaaart! Och på onsdag åker vi till Alanya, åååh!


Tolfte maj

6 dagar kvar!! Har varit med fina Isabel på stan en sväng. :) Köpte två par skor, en långklänning, en bh och sen hämtade jag ut mitt paket från H&M! Kan visa bilder sen :)

Måste börja packa nu, så jag är i tid för engångsskull (!!). Vi hörs mer senare!

8 dagar

Nu är det bara 8 dagar kvar tills jag och mina brudar är i värmen, om jag längtar!
Underbar dag

Hade en underbar dag igår, och det var Erika som gjorde den! Hon hade inte sagt att hon skulle komma hem för hon skulle överaska mig men listade det ut det i sista stund ändå ;) 4månader utan varandra, huvva vill bara att hon flyttar hem. Vi tog en kaffe på roasters med tjejerna och sen mös vi bara på! ♥

Ska försöka plugga lite nu, sen blir det nog en solning och en prommis ikväll! Puss.


Love you!

Shopping

Har köpt ett nytt linne (Likadant som det blåa) som jag la upp för någon vecka sedan fast det här är vitt. Och lite annat nytt har jag också! Kommer en bild på mina nya skor imorgon :)
Imorgon blir det lite shopping och en fika med Evin :)

Femte maj

Hey strangers! Ett tag sen.. igen. Idag är det 13 dagar tills vi åker ifall ni ville veta, känner lyckan smyga på ;) Längtar till jag är klar med alla uppgifter i skolan, det kommer vara den största lättnaden!

Ikväll ska jag försöka få med mig mamma och simma, man måste ju börja någonstans :) Sen funderar jag starkt på att fixa tillbaka inpuls kortet! Nu väntar pannkaka, puss!Fokusera

Måste fokusera nu, och kämpa. Lämnar ändå den här hålan om 16 dagar. Även om det bara är sju dagar så kallar jag det u n d e r b a r t. Peace.

-


RSS 2.0